Technicus houten meubels & fineer

Habufa Meubelen in Hapert (Noord-Brabant) is het moederbedrijf van de succesvolle meubelmerken Henders & Hazel, XOOON, Happy@Home en het decoratiemerk COCO maison. Met 400 enthousiaste werknemers en honderden dealers in Europa zijn we continu bezig met het ontwikkelen en designen van onze eigen producten voor een breed publiek en het verbeteren van de verkoopresultaten.

Voor de ontwikkeling van deze merken volgen we de laatste trends in meubel- en decoratieland op de voet. Dit betekent dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe materialen en technieken. Vanwege verdere uitbreiding zijn wij op korte termijn op zoek naar een

Technicus houten meubels & fineer

Als Technicus houten meubels & fineer ben je verantwoordelijk voor het technische advies aan inkopers, productontwerpers en fabrieken, om zodoende een kwalitatief perfect indoorproduct te kunnen waarborgen.

Het opstellen van corrigerende/herstelmaatregelen ten behoeve van productverbeteringen is eveneens een essentieel onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. Daarbij is het belangrijk dat je een communicatieve houding hebt en probleemoplossend denkt.

Als technische medewerker heb je contact met een groot aantal collegae in binnen- en buitenland. Een heldere, eenduidige wijze communicatiewijze en duidelijke rapportage/verslaglegging is daarom een vereiste. Ook reizen naar (internationale) leveranciers behoren tot de mogelijkheden op termijn.

Je beschikt over tenminste 5-10 jaar relevante operationele kennis van (massief) houten meubelen (verschillende houtsoorten) en hebt gedetailleerde kennis en ervaring op het gebied van fineerprocessen, plywoodverwerking, verlijming, finishing en natuurlijk de daarbij gebruikte machines en technieken.

Arbeidsvoorwaarden:
Honorering en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Ben jij iemand die oog voor detail en kwaliteit heeft en graag in teamverband wil werken aan de nieuwste meubelcollecties?
Stuur dan een sollicitatiebrief voorzien van je motivatie en cv naar onderstaand adres of stuur een email. Je sollicitatie kun je richten aan:
Habufa Meubelen, t.a.v. de afdeling Personeelszaken, Mw. J. Kraaijvanger, Postbus 10, 5527 ZG Hapert. Tel. 0497-389988 of emailadres: j.kraaijvanger@habufa.nl


dinsdag 26 februari 2019
© 2020 All Rights Reserved Terms of Use and Privacy Policy