Rangeerder / Onderhoud buiten-terrein

Voel jij je thuis in een logistieke omgeving en heb jij een échte aanpakkersmentaliteit en je CE-rijbewijs? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Habufa Meubelen in Hapert (Noord-Brabant) is het moederbedrijf van de succesvolle meubelmerken Henders & Hazel, XOOON, Happy@Home en het decoratiemerk COCO maison. Met 450 enthousiaste werknemers en honderden dealers in Europa zijn we continu bezig met het ontwikkelen en designen van onze eigen producten voor een breed publiek en het verbeteren van de verkoopresultaten. Bij Habufa werken momenteel ruim 350 medewerkers in Nederland waarvan momenteel 120 medewerkers in ons magazijn in Hapert. 

Momenteel zijn wij op zoek naar een:

Rangeerder / Onderhoud buiten-terrein

m/v, 38 uur per week/dagdienst

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verplaatsen van alle soorten voertuigen en materieel op het bedrijfsterrein van Habufa Meubelen met een rangeertrekker.

Je werkt hier nauw samen met de chef van afdeling Goederenafgifte om alle containers/wagens op het juiste moment in de put te plaatsen of uit de put weg te trekken.  Ook het op orde en netjes houden van het buitenterrein of eventuele werkzaamheden in het magazijn behoren tot je taak.

Spreekt deze functie je aan en ben je in bezit van een CE-rijbewijs? Kom dan ons team in Hapert versterken!

Wij bieden:

  • Een werkweek van 38 uur;
  • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden;
  • 27 vakantiedagen;
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren;
  • Premievrij pensioen;
  • Een loyale werkgever.

Honorering en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie. Beheersing van de nederlandse taal is een vereiste. 

Solliciteren?

Wil jij je ook je steentje aan ons team bijdragen? Vul dan het sollicitatieformulier in.


Monday, July 1, 2019
© 2019 All Rights Reserved Terms of Use and Privacy Policy