Concepten Medewerker

Voel jij je thuis in een internationale omgeving en heb jij een échte aanpakkersmentaliteit? Dan ben jij de medewerker concepten/magazijn die wij zoeken!

Habufa Meubelen in Hapert (Noord-Brabant) is het moederbedrijf van de succesvolle meubelmerken Henders & Hazel, XOOON, Happy@Home en het decoratiemerk COCO maison. Met 400 enthousiaste werknemers en honderden dealers in Europa zijn we continu bezig met het ontwikkelen en designen van onze eigen producten voor een breed publiek en het verbeteren van de verkoopresultaten. Bij Habufa werken momenteel ruim 350 medewerkers in Nederland waarvan momenteel 120 medewerkers in ons magazijn in Hapert. 

Momenteel zijn wij op zoek naar een:

Medewerker concepten/magazijn

De medewerker concepten is (mede)verantwoordelijk voor het opbouwen van conceptinrichtingen wat betekent o.a. het plaatsen/afstellen van meubelen in showrooms en beurspresentaties of foto-sessies, het ophangen van verlichting en/of reclamemateriaal in overleg met het stylingteam. Tevens behoort het laden en lossen van vrachtwagens met meubelen, verlichting en/of decoratiemateriaal tot het takenpakket.

Hoofdzakelijk bestaat deze functie uit allround (opbouw-) werkzaamheden t.b.v. concepten-afdeling Henders & Hazel op locatie in binnen- en buitenland (±70%). Daarnaast (±30%) zul je ook werkzaam zijn in ons logistieke magazijn te Hapert.

Functie-eisen:

  • Bereidheid om (meerdere dagen achtereen, 4 of 5 dagen) op locatie in binnen- en buitenland te werken;
  • Flexibel, geen 9-tot-5-mentaliteit;
  • Je bent een echte handy-(wo)man;
  • Klantvriendelijk, zelfstandig en ondernemend.

 De geschikte kandidaten voor deze functie hebben een opleiding op MBO-niveau, (bijv. interieurbouwer) en/of affiniteit met meubelen. Kennis van de Engelse, Duitse en/of Franse taal is een pre.

Arbeidsvoorwaarden:

Honorering en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Solliciteren?
Heb je interesse in deze functie? Vul het sollicitatieformulier in.

 

 


donderdag 28 maart 2019
© 2020 All Rights Reserved Terms of Use and Privacy Policy